Direkten

Informationen går att få översatt i Google Translate genom att välja språk längst upp på hemsidan.
The information can be translated by Google Translate, selecting the language at the top of the homepage.
 يمكن ان تترجم هذه المعلومات إلى الترجمه من Google عن طريق اختيار اللغه في الجزء العلوي من الصفحة الرئيسيه 

 Direkten består idag av 184 Direktenbutiker spridda i Sverige och dessutom finns 144 butiker associerade till kedjan. Organisationens bakgrundsidé, som fortfarande lever kvar, var en organisation för fria handlare som agerar tillsammans i en kedja. Direktenbutikerna erbjuder ett brett utbud av service och tjänster, från spel och tobak till betaltjänster och teaterbiljetter. Man kan säga att varje butik är expert på sitt närområde och anpassar sitt utbud efter människornas behov i sitt kvarter.

www.direkten.se

 

Försäkring i medlemskapet

Genom medlemskapet i Direkten får man en riktigt bra grundförsäkring utan kostnad, försäkringen ingår i medlemsavgiften.
 

Grundförsäkringen innehåller följande moment: 

• Ansvarsförsäkring
• Kundolycksfallsförsäkring
• Krisförsäkring
• Överfallsförsäkring

• Spelaransvarsförsäkring 

Är ni även spelombud så ingår det en Spelaransvarsförsäkring.
 
Självklart går det även att komplettera sin försäkring med olika tilläggsförsäkringar. Läs mer om tilläggsförsäkringar via vår försäkringsportal.

 

Försäkringsportalen

Som medlem i Direkten och försäkringskund hos oss har man tillgång till det vi kallar försäkringsportalen. Där finns ytterligare information om försäkring, blanketter, villkor och kontaktuppgifter etc. Här kommer du som försäkringskund även åt Mina sidor för att se ditt försäkringsinnehav.

 

Har du frågor eller vill teckna försäkring, kontakta oss på:

Telefon: 0470 - 70 40 50

Telefax: 0470 - 74 00 70

Gör en ansökan om offert direkt via vår hemsida. Klicka på knappen nedanför och fyll i formuläret, naturligtvis är det inget som ni förbinder er till.